Apr
04
2012

Det finns många möjligheter att tjäna pengar på internet

Det finns många möjligheter att tjäna pengar på internet om man har lite koll på SEO och är lite kreativ. Några som jag känner har nyligen starta en seo hosting tjänst och det går väldigt bra för dom. Själv försöker jag tjäna lite pengar genom att ha annonser på en av mina webbsidor och jag har väl inte kommit upp i några större summor ännu. Men man ska inte ge upp, snart kanske jag har massor med besökare och det är ju inte helt fel med en liten extra inkomst. Jag har inte full koll på SEO ännu men jag försöker lära mig så gott det går. Jag tycker att det verkar jätte svårt att kunna tjäna mycket pengar på sin hemsida och jag undrar hur man ska göra för att man ska få mycket trafik till sidan. För det är ju det som är det viktiga när man försöker tjäna pengar på att ha annonser på sidan.

Leave a Reply