Apr
18
2012

Jag behöver en massage

Nu kan det vara så att jag behöver ta kontakt med en gammal kompis som jobbar med massage Göteborg för jag har nämligen lite ont i nacken och det är ju inte så roligt att ha ont i nacken så jag vill gärna ha en massage och det passar ju väldigt bra att min kompis är professionell massös tycker jag så jag ska nog ta och ringa henne för det var länge sedan vi sågs nu i alla fall och det är verkligen på tiden tycker jag och det är inte bara något jag säger för att jag vill ha en gratis massage även om det är något som jag inte skulle tacka nej till så att säga. Det är väl ganska dyrt med massage så jag tror inte att jag vill lägga pengar på det i onödan direkt men i värsta fall kanske jag gör det för det skulle verkligen behövas kan jag säga.

Leave a Reply