Apr
22
2012

Jag funderar på att köpa några tavlor

Jag har särskilt under den senaste månaden blivit oerhört sugen på att skaffa lite konst att hänga på väggarna hemma. Nu vet jag inte varför det har blivit så här helt plötsligt. Egentligen är det ganska märkligt alltihop då jag tidigare inte brytt mig det minsta om någon form av konst. Men på senare tid kan jag sitta på jobbet och dagdrömma timmar i sträck om tavlor av någon (vilken som helst) av prerafaeliterna. Nu är väl kanske just de tavlorna ganska så mycket dyrare men jag har ändå bestämt mig för att införskaffa lite spännande konst främst genom konstauktioner på nätet som är det bästa sättet att handla tavlor på, enligt min mening. Det finns liksom inget annat sätt som ens är det minsta jämförbart. Det är mycket möjligt att alla inte håller med mig om den saken, men det spelar liksom ingen roll här. Ingen som helst faktiskt.

Leave a Reply