Jun
22
2012

Det är väldigt bra att ha en energimätare

Jag tycker att det är väldigt bra att ha en energimätare hemma så att man kan se hur mycket el man gör av med för det kan ju lätt bli så att elräkningen skjuter i höjden om man inte passar sig och det har hänt mer än en gång innan jag köpte min energimätare men nu har jag full koll på min elkonsumtion och det känns bra och det sparar pengar. Men nu är det så att jag skulle vilja spara ytterligare lite på elen och jag har bestämt mig för att slutat titta på tv till exempel för det är ju bara onödigt i alla fall för det är ju mest skit på tv om man ska vara helt ärlig. Dessutom så ska jag inte sitta lika mycket framför datorn och det blir ju lite svårare för det är ju något som jag tycker om att göra måste jag säga men jag ska i alla fall försöka sitta lite mindre framför datorn.

Leave a Reply